Brainlab

Το όραμά μας
Αύξηση της πρόσβασης και της συνέπειας της θεραπείας για τους ασθενείς παντού.

Ο σκοπός μας
Μαζί κάνουμε την ιατρική τεχνολογία και γνώση πιο εντυπωσιακή και προσιτή στους γιατρούς και τους ασθενείς τους.

Οι αξίες μας
Απλότητα, ακεραιότητα, έμπνευση.

Τεχνολογία
Στην Brainlab, είμαστε αφοσιωμένοι πρώτα απ' όλα στους ανθρώπους. Για το σκοπό αυτό, εστιάζουμε στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που βοηθούν στη σφυρηλάτηση ενός παγκόσμιου ιατρικού προτύπου και στην προώθηση της υγειονομικής περίθαλψης. Οι στόχοι μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή τεχνολογία προς όφελος των ασθενών σε όλο τον κόσμο και να αναπτύξουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Για να επιτευχθεί αυτό, έχουμε συγκεντρώσει ένα σύνολο επιστημόνων που πιστεύουν ότι η επιδίωξη της αριστείας δεν έχει γραμμή τερματισμού. -Στέφαν Βιλσμάιερ, Διευθύνων Σύμβουλος

Χειρουργικά Προϊόντα
Η Brainlab δημιουργεί και ενσωματώνει προϊόντα για διάφορα στάδια και φάσεις της χειρουργικής διαδικασίας, από λογισμικό προσχεδιασμού εγχείρησης, μέχρι λογισμικό και συστήματα για χειρουργική πλοήγηση, διαχείριση και χειρισμό δεδομένων, ενδοεγχειρητική απεικόνιση και χειρουργική παρακολούθηση. Αυτή η ενσωμάτωση βοηθά τους κλινικούς ιατρούς να αξιοποιήσουν πλήρως τα δεδομένα των ασθενών σε μια εποχή κατά την οποία τα δεδομένα αυξάνονται συνεχώς σε όγκο και πολυπλοκότητα. Στον πυρήνα όλων των πλατφορμών μας βρίσκεται το λογισμικό Brainlab, σχεδιασμένο τόσο για συνήθεις όσο και για πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις. Διαισθητικά περιβάλλοντα εργασίας χρήστη παρέχουν επιταχυνόμενες ροές εργασίας για την εικόνα με γνώμονα τη χειρουργική επέμβαση. Το λογισμικό Brainlab είναι ένα καθολικό και ολοκληρωμένο εργαλείο και μια ανοικτή πλατφόρμα τόσο για τους χειρουργούς να χρησιμοποιούν το εμφύτευμα όσο και για τους κατασκευαστές των εργαλείων της επιλογής τους.

Haag website   Products   Haag News

Haag-Streit-Surgical

Βασική μας ειδίκευση: μικροχειρουργική
Με έμφαση στη μικροχειρουργική παρέχουμε λειτουργικά μικροσκόπια για τους τομείς της οφθαλμολογίας, της νευροχειρουργικής και της σπονδυλικής στήλης, της ΩΡΛ, της πλαστικής & επανορθωτικής χειρουργικής καθώς και για οδοντιατρικές και άνω γνάθου.

Αποστολή μας
Η HAAG-STREIT SURGICAL είναι μια καινοτόμος, βιώσιμη, παγκόσμια εταιρεία που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις χειρουργικών μικροσκοπίων αιχμής. Είμαστε τελειομανείς σε ό, τι κάνουμε με στόχο να είμαστε πάντα πρωτοπόροι στην αγορά. Οι ανάγκες των χρηστών και των χειρουργών είναι η κατευθυντήρια γραμμή και η έμπνευσή μας για τις μελλοντικές ιατρικές συσκευές. Η χειρουργική επιτυχία, η υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών και η ευημερία των ασθενών βρίσκεται στον πυρήνα της ταυτότητάς μας. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας χαρακτηρίζονται από την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη, την εξατομικευμένη υπηρεσία και την υποστήριξη. Παρέχουμε στους υπαλλήλους μας μια μοναδική εταιρική κουλτούρα που ενθαρρύνει τις κορυφαίες επιδόσεις σε όλους τους τομείς. Δημιουργούμε βιώσιμη προστιθέμενη αξία για τους χρήστες-συνεργάτες μας μας και επιδιώκουμε μια σαφή μακροπρόθεσμη προοπτική.

Οι αξίες μας
Φερόμαστε ο ένας στον άλλο με ανοιχτό και ειλικρινή τρόπο, ενεργούμε με ακεραιότητα και σεβασμό. Ζούμε σε ένα κλίμα συνεργασίας, υπευθυνότητας, ανοχής και αναγνώρισης. Συμμετέχουμε ενεργά, δείχνουμε πρωτοβουλία και ενθουσιασμό, αναλαμβάνουμε την ευθύνη και ζούμε. Δημιουργούμε καινοτομίες, ενεργούμε σύμφωνα με τους κανόνες και χειριζόμαστε το περιβάλλον και τους πόρους με υπευθυνότητα.

Εξυπηρέτηση χρηστών
Τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα μας υποβάλλονται σε ισχυρές ποιοτικές δοκιμές σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για να εξασφαλίσουν στους χρήστες ακρίβεια και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η συνεχής εξυπηρέτηση των χρηστών είναι εγγυημένη και παρέχεται μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο διανομέων μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υποστηρίξουμε στην ενσωμάτωση των προϊόντων μας στην υπάρχουσα γκάμα υπηρεσιών σας και τη δημιουργία ατομικών εννοιών πρακτικής.


Haag website   Products   Haag News

UFSK-OSYS

Η φιλοσοφία μας
Οι άνθρωποι είναι το κέντρο στην επιχειρηματική φιλοσοφία μας. Απώτερος σκοπός μας είναι να προσφέρουμε βέλτιστες λύσεις καθισμάτων για τους γιατρούς και άνεσης για τους ασθενείς.

Ο στόχος μας
Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τη σωματική και ψυχική ευεξία των ασθενών και των γιατρών μέσω των καινοτόμων σχεδίων μας. Το όραμά μας είναι να φέρουμε στο προσκήνιο ένα νέο, πιο ολιστικό πρότυπο στην άνεση του γιατρού και του ασθενούς, σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι το καλύτερο στην ιατρική, την εργονομία και την τεχνολογία.

Το Θεμέλιο της Επιτυχίας μας
Παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υποστήριξης πελατών μετά τις πωλήσεις η οποία είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο. Με την αγορά κάποιου από τα προϊόντα μας, μπορείτε να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι όλες οι ερωτήσεις σας θα αντιμετωπιστούν με απλό, γρήγορο και φιλικό τρόπο.

Τι κάνουμε
Η UFSK-OSYS αναπτύσσει καινοτόμες τεχνολογίες που ωφελούν τους χειρουργούς, τους ασθενείς και το προσωπικό των νοσοκομείων και των κλινικών σε όλο τον κόσμο. Δεσμευόμαστε για τη συνεχή ανάπτυξη υψηλής ποιότητας ιατρικών προϊόντων και συστημάτων που προσφέρουν στους πελάτες την καλύτερη ποιότητα σε σχέση με το κόστος αγοράς τους. Η πλούσια παράδοση της Γερμανίας σε προϊόντα ακριβείας και της εφαρμοσμένης μηχανικής είναι προφανής στην κατασκευή όλων των προϊόντων μας. Από την ίδρυσή της, η ufsk-OSYS έχει βιώσει εκπληκτική ανάπτυξη. Αναζητούμε πάντα νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη τεχνολογιών που βελτιώνουν τη θεραπεία των ασθενών και μειώνουν το αυξανόμενο κόστος της ιατρικής περίθαλψης. Με τη συνεργασία εξειδικευμένων συνεργατών και διανομέων μας, τα προϊόντα μας είναι ανταγωνιστικά σε αγορές σε όλο τον κόσμο.

Jürgen Scherrieble, CEO:
«Κατασκευάζουμε χειρουργικές καρέκλες και τραπέζια ειδικά για χειρουργούς προσφέροντας το σωστό μείγμα υψηλής ποιότητας και μεγάλης άνεσης με λογικό κόστος».

Haag website   Products   Haag News